blog semakin sunyi

Posted by Ron's70 on 04:01 PM, 03-Jul-12

ASSALAMUALAIKUM,,,

bagai mana k'daan para member mywapblog soma, harap sihat lah ka ?

nampak nya blog ni smakin lama smakin sunyi, maaf, maklum lah,,, masi tengah sibuk dengan kerja di dunia yg nyata, kali ni sya belum mempunyai tips trik atau forum info untuk kita kongsi bersama, harap sahabat dan pengunjung yg setia sering berkunjung kat blog ni, jangan risau ! Walau sya jarang skali membuat posting kat blog ni, namun tidak semesti nya sya tak merindui member mywapblog dan pengunjung setia kat blog ini, terima kasih atas kesetiaan anda !!! Insya'allah klu di beri kesempatan untuk bernafas lagi, dan mempunyai info terbaru dan terkini, sya akan segera untuk share dan membuat postingan kat blog ni dan untuk kita kongsi bersama, harap sahabat soma faham dan bersabar, sekian dan terima kasih wassalam,,,,

561047_320212018072441_1706165810_o.jpg181121_320207911406185_1617043695_o.jpg

206175_313774658716177_1777807277_o.jpg319076_107627319403157_338557024_o.jpg


posted by: ron's70.MWB.com

table background styles

Posted by Ron's70 on 05:08 PM, 13-Jun-12

ASSALAMUALAIKUM,,, slmt mlm semua MBR MWB, harap soma sihat yeeee,,,,amin,,,, ok, kali ni sya muncul lgi di muka postingan ini yg sering sunyi dan jarang skali membuat pengupdate'tan, yelah,,, hari demi hari brfikir x jmpa idea nak buat posting n share untk kita kongsi brsama,,,hehehe,,,, ok, kali ni aku nak share cara mmbuat table style background di mywapblog kita, eya nya... [Read More]